Pak sportstasken

Det er vigtigt at have de helt rigtige ting med, når man pakker sportstasken for at tage i fitness. Det er egentlig lige meget, om man tager derned for at styrketræne, træne på hold eller gå til bike. Selvfølgelig kan der forekomme nogle små variationer, men der er alligevel nogle helt grundlæggende ting, som man skal huske at tage med. Har du ikke alle tingene endnu? Så kig forbi din nærmeste sportsbutik eller find et godt tilbud på nettet. Udvalget kan oftest synes meget stort, men her er det bare vigtigt at prøve sig frem, så man finder ud af, hvad der passer til én.

Vand

Selvom det kan lyde banalt, så er det altså en god idé at medbringe vand hjemmefra, da det er utroligt dyrt i fitnesscenteret. Her kan en vandflaske med en lille tud være god, da man så kan sprøjte det ind i munden uden at bruge tid på at skrue låg af og på. Hvis du ikke lige lægger inde med sådan en smart én, så kan du også sagtens genbruge en almindelig vandflaske.

Fitnesstøj

Det er vigtigt at have noget godt sportstøj på, når man træner. Her er en almindelig bomuldsbluse og et par shorts sjældent nok. Det skyldes, at de er svedabsorberende, og det er ikke særligt behageligt at træne i. Derfor er det vigtigt at vælge tøj, som hjælper vandet med at komme væk fra kroppen. Det kan være polyester eller andre blandinger. Så er det også vigtigt at vælge noget tøj, som man finder behageligt. Er man ikke tilpas i et par stramme træningsbukser, så kan et par gode joggingbukser også godt erstatte. Her er det en god idé at komme ned i butikken og prøve selv, så man finder det, der fungerer godt for én.

Sko

Ofte vil det være en rigtig god idé at have et par gode træningssko med i fitten. Bare tæer er nemlig ikke godt, når man bevæger sig rundt mellem store vægte og træningsmaskiner. Naturligvis foregår nogle hold som yoga og lignende i bare fødder, men som udgangspunkt er et par indendørs sneakers en rigtig god idé.

Måtte

Det vil overraske de fleste, hvor dejligt det er at have sin egen træningsmåtte med. På den måde slipper man for at dele måtte med alle de svedige kroppe, der tidligere har trænet. Desuden kan man få måtter i forskellige tykkelser og med forskellige funktioner, så du kan få lige den, der passer til din måde at træne på. Træningsmåtter er typisk ikke så dyre, og så kan de rulles, så de nemt kan spændes uden på tasken.